Wordfeud

Wordfeud Free 2.4.0

Speel scrabble op je Android-telefoon

Wordfeud Free is een gratis puzzelspel voor Android en een exacte kopie van een beroemd bordspel. Je speelt het bekende woordspel Scrabble met vrienden of complete onbekenden online. Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Ondersteunt meerdere platformen
 • Duidelijke interface
 • Speel meerdere potjes tegelijk

TEGEN

 • Spel duurt soms dagen

Excellent
9

Wordfeud Free is een gratis puzzelspel voor Android en een exacte kopie van een beroemd bordspel. Je speelt het bekende woordspel Scrabble met vrienden of complete onbekenden online.

Hoe werkt het spel?

Je krijgt 7 letters en daarmee maak je woorden op een bord. Bepaalde velden leveren extra punten op; blauwe vakjes geven dubbele letterwaarde en dankzij de groene scoor je driedubbele letterwaarde. Leg je een letter op een oranje vakje dan verdubbelt de score van het hele woord terwijl de bruine tegels verdrievoudigen het woord zelfs. Om beurten leg je jouw letters neer en wie uiteindelijk de meeste punten heeft wint.

Het vinden van tegenstanders

Heb je vrienden die geen Android-toestel hebben, maar een iPhone of BlackBerry? Geen nood, je speelt Wordfeud ook tegen mensen met een andere telefoon. Mochten ze dit spel helemaal niet hebben, dan vind de game automatisch andere online spelers waartegen je jouw woordkunsten vertoont. Dankzij de applicatie BlueStacks vind je ook veel mensen die Wordfeud spelen op pc, omdat dit mogelijk is met deze emulator. Je leest meer hierover op ons blog. Even snel een woordje leggen zit er overigens niet in, iedere speler heeft namelijk 72 uur om zijn beurt te spelen. Gelukkig speel je meerdere potjes tegelijk.

Conclusie

Wordfeud is de mobiele variant van Scrabble. Je hoeft dus niet met zijn allen aan 1 tafel te zitten om te spelen. Met Wordfeud daag je jouw vrienden te allen tijde uit, waar je ook bent.

Meeste download Bordspellen voor Android

Meer
Wordfeud

Download

Wordfeud Free 2.4.0

Beoordelingen about Wordfeud

 • dick.zoeteweij

  door dick.zoeteweij

  "Updateprobleem januari 2013"

  Sinds de laatste updat PRUT, leuk dat nu de punten aangegegeven worden, maar regelmatig uitval. Dat is niet zo erg vo...   Meer.

 • steven1970

  door steven1970

  "hoe kan ik van gebruiker wisselen"

  werkt prima allen kun je niet van gebruiker wisselen dat is jammer misschien zou het eenvoudiger kunnen om te install...   Meer.

 • R1981

  door R1981

  "2 accounts"

  Wie weet hoe je 2 accounts kan aanmaken voor wordfeud op 1 Android telefoon? Dus dat je met 2 personen het spel kan s...   Meer.

 • Rutger (Softonic)

  door Rutger (Softonic)

  "Het ontvangen van meldingen"

  Hey Isatjuh84, Teovallig had ik zelf vorige week ook dat probleem. Toen ik in mijn applicatiebeheer gegevens van een...   Meer.

 • Isatjuh84

  door Isatjuh84

  "Ik krijg geen melding wanneer er een nieuw woord is gespeeld"

  Ik heb nu sinds een paar weken wordfeud op mijn sony ericsson experia 10 mini pro, maar ik krijg geen melding wanneer...   Meer.